Verkoper/retailmedewerker

Werk je in de retail of wil je gaan werken in de retail? En wil je jouw kennis vergroten? Volg dan de opleiding verkoper/retailmedewerker.

Verkoop en ondernemerschap

Deze cursus wordt gegeven in groepsverband. In totaal kom je drie keer bijeen. Niet alleen schoolt de trainer je theoretische kennis bij, ook werk je aan praktijkopdrachten die door de trainer worden beoordeeld. Deze opleiding is voor jou als je student bent, of medewerker in de retail zonder startkwalificatie, die om welke reden dan ook problemen heeft met de theorie.

Adviseurs Leven Lang Ontwikkelen

Stel je vragen over

  • Maatwerktrajecten
  • Marketing, communicatie en evenementorganisatie
  • Zakelijke dienstverlening
  • Nederlands, rekenen en digitale vaardigheden
  • Verkoop en ondernemerschap

Nieuws en artikelen

Richard Huisman

Richard Huisman

Contact & aanmelden

Wil je meer informatie, heb je een vraag of wil je je aanmelden voor deze opleiding? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Dank je wel!

Bekijk ook eens

Werk aan de winkel! Ontwikkel je taalvaardigheid en rekenvaardigheid met de Vooropleiding retailmedewerker. Jouw startpunt voor een carrière in de retail.

Verkoop en ondernemerschap
Richard Huisman

Wil je graag een mbo-praktijkverklaring halen door beroepstaken te leren in de prakijk en dus niet op school? Dat kan. Er is aanbod beschikbaar in diverse sectoren.

Facilitaire dienstverlening, Horeca, voeding en bakkerij, Techniek en engineering, Zorg, Verkoop en ondernemerschap, Bouw en afbouw, Mobiliteit, transport en logistiek
Asha Panday, Richard Huisman

Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom verkoop en ondernemerschap?

Verkoop en ondernemerschap
Richard Huisman