Jou en jouw medewerkers toekomstbestendig maken

Endy Kleij

Ik lever graag een zinvolle bijdrage aan jouw Leven Lang Ontwikkelen-traject. Samen ontdekken we de valkuilen en werken we oplossingsgericht. We kijken hoe we jou of jouw medewerkers toekomstbestendig kunnen maken.

Je kunt bij mij terecht met vragen over trajecten Leven Lang Ontwikkelen voor de zakelijke dienstverlening. Denk hierbij aan opleidingen of trainingen op het gebied van marketing, communicatie en evenementen, juridische dienstverlening of financiële beroepen. Ook kan ik je helpen met maatwerkoplossingen.

Meer weten over flexibel opleidingsaanbod? Er zijn ook incompany-mogelijkheden. En mogelijkheden in de avonden en weekenden. Wat je ook zoekt, ik maak graag een voorstel dat past bij jouw organisatie en dat aansluit op jouw vraag.

Kansen pakken

Om dit te doen, werk ik samen met de onderwijsteams en met bedrijven in de regio. Op deze manier ontdekken we stageplekken en innovaties uit het werkveld. Daar stemmen we onze opleidingen weer op af. Ik weet hoe belangrijk het is om de verbinding te leggen met het werkveld. Alleen zo sluit je aan op de scholingsbehoefte van jouw bedrijf of jouw wensen als cursist.

Voor mij staat een leven lang ontwikkelen voor kansen pakken. Wat vind je leuk, waar ben je goed in én wat heb je nodig om je kwaliteiten te benutten? Je maakt jezelf toekomstbestendig met gerichte bij- of omscholing. Als adviseur Leven Lang Ontwikkelen help ik je daarbij, vol enthousiasme.

Over mij

Sporten, reizen, bakken, tuinieren, knuffels haken voor het goede doel of kasten van Ikea in elkaar zetten. Als echte duizendpoot houd ik me met van alles bezig. Ik ben trotse moeder van drie kinderen en ruim 30 jaar getrouwd.

Twaalf jaar geleden ben ik begonnen als managementassistent bij ROC Nijmegen. Ik ben doorgegroeid naar coördinator Beroepspraktijkvorming (BPV). Een leven lang ontwikkelen, dat doe ik zelf ook. Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot adviseur Leven Lang Ontwikkelen.

Ik help je met jouw trajecten Leven Lang Ontwikkelen op het gebied van zakelijke dienstverlening. Mijn uitdaging is om de behoefte uit het bedrijfsleven en die van studenten te verbinden met onze opleidingen. Zo werken we samen aan een Leven Lang Ontwikkelen.