Scholingstrajecten in Techniek

Saskia Leenders-Van der Linden

Als adviseur Leven Lang Ontwikkelen ben ik jouw aanspreekpunt voor alle soorten vraagstukken over opleidingstrajecten. Ik denk graag met je mee over het aanbod en uitvoering.

Een leven lang ontwikkelen betekent voor mij, jezelf continu blijven uitdagen en grip op je eigen toekomst houden. Je kunt bij mij terecht met vragen over leven lang ontwikkelen trajecten voor de sector Techniek. Daarnaast help ik je met oplossingen die om maatwerk vragen. Dus ben je op zoek naar maatwerk voor jouw bedrijf? Ik sta voor je klaar.

Goede her-, om- of bijscholing is onmisbaar

Bedrijven in de techniek zijn constant in beweging. Er gebeurt veel en de tekorten op de arbeidsmarkt zijn groot. Goede her-, om- of bijscholing van je medewerkers en potentiƫle medewerkers is dus onmisbaar. Ik denk met je mee hoe je jouw scholingstraject of dat van je medewerkers, vormgeeft.

Ben je op zoek naar flexibel opleidingsaanbod? Er zijn incompany-mogelijkheden, maar ook mogelijkheden in de avonden en weekenden. Ik maak graag een voorstel dat past bij jouw organisatie en dat aansluit op jouw vraag.

Wat mag je verwachten?

Mijn doel is om jou als klant te verbinden aan onze opleidingsteams op het gebied van leven lang ontwikkelen. Heb je vragen over een scholingstraject of een traject op maat? Ik ben je aanspreekpunt en help je met advies of informatie.

Ik heb jarenlange ervaring in recruitment met allerlei typen bedrijven. Daardoor weet ik dat transparantie en focus je het verst brengen. Ik vind het belangrijk om lange termijn relaties op te bouwen en verder vorm te geven. Wederzijds vertrouwen is de basis waarop je een leven lang ontwikkelen-traject bouwt.

Over mij

Sinds 1 december 2020 ben ik werkzaam als adviseur Leven Lang Ontwikkelen. Ik heb tien jaar voor een internationale recruitmentspecialist gewerkt in de financiƫle wereld. Ook heb ik gewerkt als trainer/ adviseur. Een korte periode was ik werkzaam als zelfstandige binnen de recruitment.

Ik heb een heerlijk druk gezin en geniet graag van etentjes met mijn man of vrienden. Ik houd van sporten en ik ben elk weekend wel ergens te vinden langs de lijn bij een hockeywedstrijd van onze kinderen.