Voorbereiden op de arbeidsmarkt van morgen

Luc Poelen

Ik wil alles in het werk stellen om aan de scholingsbehoefte van jou als werkgever en jouw (toekomstige) werknemers te voldoen. Voor nu en nog belangrijker: voor de arbeidsmarkt van morgen. Ik kom graag bij je langs om hierover het gesprek aan te gaan.

Maatwerktrajecten en duurzame inzetbaarheid

Wij hebben de kennis en expertise in huis om op basis van jouw vraag onderwijs op maat te bieden. Ik kan je helpen met vragen over her-, om- of bijscholing, certificeerbare keuzedelen, mbo-certificaten of praktijkverklaringen. Kortom: trajecten op maat.

Werken aan zelfontwikkeling

Leven lang ontwikkelen is voor mij voortdurend werken aan zelfontwikkeling. Je dromen najagen. Je bent op je best als je doet wat je leuk vindt. Welke dromen je ook wilt verwezenlijken, je hebt de juiste vaardigheden nodig. Dankzij zelfontwikkeling ben je duurzaam inzetbaar, dat is belangrijk, ook in de hospitalitybranche.

De match tussen bedrijfsleven en onderwijs

Als adviseur ben ik een ‘matchmaker’ tussen het bedrijfsleven en het onderwijs. Samen met opdrachtgevers bespreken we de leerdoelen en bieden we een opleidingstraject op maat. We staan voor elke vraag open. In tijden van arbeidskrapte is het belangrijk om medewerkers te binden en boeien voor het vak. Het zorgt voor behoud van personeel. Bovendien gaat de deelnemer een duurzame carrière tegemoet met meer toekomstperspectief. Daarom heb ik veel contact met bedrijven in de regio. En met het UWV, het Leerwerkloket, SBB.

Over mij

Sinds april 2022 ben ik als adviseur Leven Lang Ontwikkelen verbonden aan Vakschool Wageningen van Rijn IJssel, voor opleidingen in de richting van horeca/hospitality, bakkerij, facilitaire dienstverlening en toerisme. Daarnaast neem ik ook aanvragen voor scholingstrajecten van CIOS Arnhem en veiligheid in behandeling.

Naast adviseur Leven Lang Ontwikkelen ben ik docent. Mijn achtergrond ligt in de horeca, hotellerie en sales. Ik ben zelf oud-student van Vakschool Wageningen en heb deze opleiding met veel plezier gevolgd.

Eerder heb ik diverse rollen vervuld op het gebied van hospitality en sales. Toen ik eind twintig was heb ik zelf de stap gemaakt om verder te gaan leren. Ik werkte in de horeca en had mijn leermeestercertificaat, dan begeleid je collega's op de werkvloer. Mensen begeleiden vond ik zo leuk dat ik de docentenopleiding ben gaan doen. En dat werk doe ik nog steeds. Je kunt in deze baan echt iets betekenen voor mensen en bijdragen aan hun ontwikkeling.

Ik woon in Groesbeek, heb twee lieve kinderen en ben getrouwd met Janneke. Ik sport graag en ben een echte levensgenieter: ik hou van koken, lekker eten en drinken. Dat heb je wel nodig voor dit vak! Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin, vrienden en familie onder het genot van een zelfgemaakt hapje of drankje.