Train de trainer Tech@doptiespel

Waar ligt de behoefte van jouw collega’s om zich te ontwikkelen in zorgtechnologie? Na het volgen van Train de trainer ‘tech@doptiespel’ kan jij die als V&V-professional boven tafel halen. Zodat je collega’s precies weten hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Door het spelen van het tech@doptiespel word je als V&V-professional (verzorgende en verpleegkundige) getraind in gesprekstechnieken. Met deze gesprekstechnieken kun je de ontwikkelbehoefte van jouw collega’s op het gebied van zorgtechnologie helder krijgen. Het format van dit spel nodigt deelnemers uit om met elkaar in gesprek te gaan over het thema zorg en technologie.

Waarom is dit zo belangrijk? Technologie speelt een steeds grotere rol in een zorgomgeving. Daarom is het belangrijk dat jouw collega’s wegwijs worden in het gebruiken van deze technologie. Zo kunnen zij hun werk nog beter ondersteunen en uitvoeren. Nu en in de (nabije) toekomst.

Vanuit het practoraat Tech@doptie is het tech@doptiespel ontwikkeld. Wil je meer weten over de activiteiten en andere trajecten van het practoraat Tech@doptie? Kijk dan op de website van Tech@doptie.

Wat leer je?

Met Train de trainer ‘tech@doptiespel’ word je in twee dagdelen getraind in gesprekstechnieken. Tijdens het eerste dagdeel spelen de deelnemers zelf het tech@doptiespel onder begeleiding van een trainer. Het spel bestaat uit verschillende gesprekskaarten waarmee wordt gewerkt.

Na het spelen van dit spel hebben je een eigen beeld gevormd op zorgtechnologie. Vervolgens krijg je advies over hoe je dit tech@doptiespel zelf kunt inzetten in gesprekken met collega’s.

Dagdeel twee is een intervisiemoment waarin de ervaringen worden besproken en aanvullende tips worden gegeven.

Het tech@doptiespel zal voor aanvang van het eerste dagdeel naar je worden opgestuurd. Na het volgen van deze Train de trainer kan je worden ingezet als voorloper in verschillende teams. Je weet hoe je de opgedane kennis in het eigen team kan inzetten om een gesprek over zorgtechnologie te faciliteren.

De kosten van de training zijn op basis van een offerte.

Voor wie is deze cursus?

Werk jij in een zorg- en/of welzijnsorganisatie? En ben je geïnteresseerd in innovatie en zorgtechnologie? Dan is Train de trainer ‘tech@doptiespel’ een goede training voor jou. Bijvoorbeeld als je medewerker bent in zorg en welzijn, beleidsmedewerker innovatie of een kartrekker technologie in jouw organisatie.

Adviseurs Leven Lang Ontwikkelen

Stel je vragen over

 • Maatwerktrajecten
 • Marketing, communicatie en evenementorganisatie
 • Zakelijke dienstverlening
 • Zorg
 • Uiterlijke verzorging
 • Welzijn

Stel je vragen over

 • Maatwerktrajecten
 • Zorg
 • Welzijn

Stel je vragen over

 • Facilitaire dienstverlening
 • Zorg
 • Welzijn
 • CIOS, sport en bewegen

Contact & aanmelden

Wil je meer informatie, heb je een vraag of wil je je aanmelden voor deze opleiding? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Dank je wel!

Bekijk ook eens

Jouw cliënten beter begeleiden? Met het Mbo-certificaat C0101 Ondersteunen en begeleiden in de maatschappelijke zorg Niveau 3 begeleid je cliënten bij activiteiten waarin ze eigen regie kunnen pakken of waarbij ze meer ondersteuning nodig hebben.

Zorg, Welzijn
Endy Kleij, Helmy de Louwere

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen? Met de Basistraining Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) behaal je hét certificaat dat je nodig hebt om te werken met peutergroepen.

Welzijn
Endy Kleij, Helmy de Louwere, Luuk van Tiem

Ben jij zorgprofessional en op zoek naar meer uitdaging, bevoegdheden en verantwoordelijkheden dan is dit traject echt iets voor jou.

Zorg
Endy Kleij, Helmy de Louwere

Duur

De deelnemers worden in twee dagdelen getraind van 2,5 klokuur per dagdeel. De planning is in overleg met de adviseur.

Locatie(s)

Groepsgrootte

8