Nederlands leren op de werkvloer

Ben je anderstalig en wil je beter Nederlands leren spreken en schrijven voor je werk? De cursus Nederlands leren op de werkvloer helpt je verder.

Ben je anderstalig en wil je beter Nederlands leren spreken en schrijven voor je werk? De cursus Nederlands leren op de werkvloer helpt je verder.

Beveiliging en veiligheid, Facilitaire dienstverlening, Horeca, voeding en bakkerij, ICT en media, Marketing, communicatie en evenementorganisatie, Techniek en engineering, Toerisme, luchtvaart en recreatie, Zakelijke dienstverlening, Zorg, Uiterlijke verzorging, Nederlands, rekenen en digitale vaardigheden, Verkoop en ondernemerschap, Laboratoriumtechniek, Bouw en afbouw, Lassen, Mobiliteit, transport en logistiek, Welzijn, CIOS, sport en bewegen, Grime, Licht, beeld en geluid, Mode en design, Podiumkunsten

Als je elkaar goed verstaat, is het makkelijker om samen te werken. En waar leer je de taal nu beter dan op je werk? Ben jij anderstalig en wil je beter leren communiceren, mondeling en schriftelijk? Volg dan de cursus Nederlands leren op de werkvloer.

Wat leer je?

Met de cursus Nederlands leren op de werkvloer leer je de Nederlandse taal snel beter spreken en schrijven. Hierdoor kunnen andere mensen je in de praktijk beter verstaan. Je begrijpt ook beter wat iemand anders aan jou vertelt.

Na de cursus is het mogelijk de vervolgcursus Maatwerk Nederlands te volgen.

Voor wie is deze cursus?

De cursus Nederlands leren op de werkvloer is voor iedereen die beter zich beter wil leren uitdrukken in de Nederlandse taal. Ook als je veiligheidsinstructies beter wilt begrijpen, is deze cursus geschikt. Of als je het contact met collega's makkelijker wilt maken door betere communicatie.

Er zijn geen toelatingseisen.

Adviseurs Leven Lang Ontwikkelen

Stel je vragen over

 • Maatwerktrajecten
 • Nederlands, rekenen en digitale vaardigheden

Stel je vragen over

 • Beveiliging en veiligheid
 • Facilitaire dienstverlening
 • Horeca, voeding en bakkerij
 • Maatwerktrajecten
 • Marketing, communicatie en evenementorganisatie
 • Toerisme, luchtvaart en recreatie
 • Uiterlijke verzorging
 • Nederlands, rekenen en digitale vaardigheden
 • Verkoop en ondernemerschap
 • CIOS, sport en bewegen

Nieuws en artikelen

Duur

Variërend van een aantal weken tot een aantal maanden.

Contact & aanmelden

Wil je meer informatie, heb je een vraag of wil je je aanmelden voor deze opleiding? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Dank je wel!

Bekijk ook eens

Leren hoe je elektrotechnische installaties veilig aanlegt? Met het mbo-certificaat Basisvaardigheden elektrotechnische installaties op zak, kun je als werktuigkundige zij-instromer of werkzoekende aan het werk bij een installatiebedrijf.

Techniek en engineering
Saskia Leenders - van der Linden

Jouw cliënten beter begeleiden? Met het Mbo-certificaat C0101 Ondersteunen en begeleiden in de maatschappelijke zorg Niveau 3 begeleid je cliënten bij activiteiten waarin ze eigen regie kunnen pakken of waarbij ze meer ondersteuning nodig hebben.

Zorg, Welzijn
Endy Kleij, Helmy de Louwere

Wil je anderen begeleiden in sport en bewegen? Van een trainingsprogramma voor een groep sporters tot beweegactiviteiten voor maatschappelijke doelen. Je leert het nu in het flexibele Maatwerk diploma-traject tot sport en bewegingsleider niveau 3 bij CIOS Arnhem.

CIOS, sport en bewegen
Luc Poelen, Luuk van Tiem