Opleidingen
Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op. Dank je wel!
Filter
Krijg meer zicht op de Nederlandse taalvaardigheid van jouw anderstalige medewerkers met het Assessment ontwikkelperspectief anderstalige medewerkers.
Wil jij als verpleegkundige of verzorgende IG helpen om studenten klaar te stomen voor de beroepspraktijk? Leer hoe je beroepsexamens afneemt met onze Assessorentraining.
Wil jij je als horecaprofessional onderscheiden met het maken van een kwalitatieve kop koffie en koffievarianten? Je leert het in de cursus Barista.
Hoe werkt elektronica in de auto? Dat leer je tijdens deze basiscursus.
Wil je leren hoe je zelfstandig enkele assisterende taken kunt uitvoeren die mensen helpen handelingen in hun dagelijkse leven te verrichten? Daarvoor is deze training geschikt.
Vind jij het interessant om de doodsoorzaak van mensen te onderzoeken? Je leert er meer over tijdens de bijscholing obductieassistent.
Ben je een beginnende lasser en wil je laservaring opdoen? De opleiding Booglassen MAG NIL-niveau 1 is dé startopleiding als je wilt beginnen in het lasvak.
Wil je verder groeien in jouw vak als MAG-lasser in diverse lasposities? Deze praktijkgerichte opleiding Booglassen MAG NIL-niveau 2 brengt jou een grote stap verder.
Ben je een beginnend lasser? En wil je met het lasproces BMBE een plaat tot 8 mm leren verwerken? Of ben je een meer ervaren lasser maar nog onbekend met BMBE? Leer in deze opleiding de fijne kneepjes van deze techniek.
Wil je in meer verschillende lasposities leren booglassen met beklede elektrode (BMBE)? In deze opleiding leer je hoe je kunt hoeklassen in diverse posities en met verschillende a-hoogtes.
Je kunt booglassen en bent er zelfs al behoorlijk ervaren in, maar je wilt je nog verder ontwikkelen in je vak. Met de opleiding Booglassen Met Beklede Elektrode (BMBE) NIL-niveau 3 (Staal) ontwikkel je je tot expert.
Ben jij een booglasser die het hoogste niveau laswerk moet verrichten? De praktijkgerichte opleiding Booglassen Met Beklede Elektrode (BMBE) NIL-niveau 4 (Pijp) maakt jou expert op dit gebied.
Ben jij een booglasser die het hoogste niveau laswerk moet verrichten? Dan is de praktijkgerichte opleiding Booglassen Met Beklede Elektrode (BMBE) NIL-niveau 4 (Plaat) geschikt voor jou.
Leer werken met booglassen TIG op een hoger niveau en leer de diverse lasposities in staal (S235). De opleiding Booglassen TIG NIL niveau 2 Staal (S235) maakt van jou een vakbekwaam booglasser in deze lasposities.
Ben je een beginnende lasser die met booglassen TIG (Tungsten Inert Gas) dunne plaat en pijp moet verwerken? Of ben je nog niet bekend met booglassen TIG en krijg je er in de nabije toekomst mee te maken? De opleiding Booglassen TIG NIL-niveau 1 geeft jou een stevige basis voor dit lasproces.
Hoe geef je jouw patiënt de juiste zorg? Met deze cursus leer je hoe je door klinisch redeneren tot een professionele aanpak kunt komen voor het verlenen van complexe zorg.
Wil jij je vaardigheden met de computer vergroten? Geef je dan nu op.
Hoe balsem je een lichaam? Volg de cursus Thanatopraxie en je leert er alles over.
Wil je beter leren omgaan met de computer? In de basiscursus Digitale vaardigheden leer je hoe je makkelijker de computer kunt gebruiken. Ook leer je veilig werken met het internet.
De cursus HACCP geeft jou of je medewerkers de kennis die nodig is over hygiëne en het voorkomen van voedselvergiftigingen en -infecties in de horeca.
Hoe ga je het gesprek over laaggeletterdheid aan?
Verloopt jouw BIG-registratie binnenkort en voldoe je niet aan de werkervaringseis? De cursus Herregistratie wet BIG stoomt je klaar voor het landelijk examen.
Is gastvrijheid voor jou nog meer dan een glimlach? Leer hoe je jouw gasten het beste in de watten legt tijdens de cursus Horeca etiquette en gastvrijheid.
Hoe kun je informatie over voertuigen verzamelen? Volg het keuzedeel ADAS en je leert er alles over.
Werk je als helpende en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? In het Keuzedeel Helpende Plus leer je alles over eenvoudige verzorgende handelingen die in de zorg- en welzijnssector veel gevraagd worden.
Als zorgmedewerker al in een vroeg stadium zorgbehoeftes van de cliënt signaleren én daarop anticiperen is van groot belang. Hoe je dat doet? Dat leer je tijdens de training Klinisch redeneren bij kwetsbare ouderen.
Altijd al graag in de keuken willen werken en je willen ontwikkelen tot kok? Tijdens de cursus Koken in de horeca 18+ leer je de basisvaardigheden en -technieken van koken in de horeca.
Wil jij de horeca-vakmensen van de toekomst opleiden in jouw bedrijf? Jouw enthousiasme voor het vak overbrengen op nieuwe medewerkers, studenten en stagiairs? Met de cursus Leermeester SVH weet jij precies welke begeleiding en vaardigheden zij nodig hebben om te kunnen werken in de horeca.
Leer nog meer over het vak van MIG-lasser. De opleiding MIG-lassen Aluminium pulserend NIL-niveau 2 leert je alle vaardigheden van het MIG-lassen in beschermgas in de materiaalgroep aluminium.
Ben je beginnend MIG-lasser en wil je groeien in jouw vak? Of heb je nog helemaal geen ervaring met MIG-lassen? In de praktijkgerichte opleiding MIG-lassen Aluminium pulserend NIL-niveau 1 leer je met MIG-lassen platen tot 10 mm dikte verwerken.
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom beveiliging en veiligheid?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom bouw en afbouw?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom CIOS, sport en bewegen?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom facilitaire dienstverlening?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom grime (Make-up & Hair Artist)?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom horeca, voeding en bakkerij?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom ICT en media?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom laboratoriumtechniek?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom lassen?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom licht, beeld en geluid?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom marketing, communicatie en evenementenorganisatie?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom mobiliteit, transport en logistiek?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom mode en design?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom Nederlands, rekenen en digitale vaardigheden?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom podiumkunsten?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom techniek en engineering?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom toerisme, luchtvaart en recreatie?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom uiterlijke verzorging?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom verkoop en ondernemerschap?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom welzijn?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom zakelijke dienstverlening?
Heeft jouw organisatie speciale opleidingsvragen of -wensen rondom de zorg?
Wil jij zorgvragers zelfstandig ondersteunen bij hun individuele zorg en begeleidingsvragen? En op een professionele manier de zorg afstemmen met alle betrokkenen? Start dan met de cursus Basis voor deskundige zorg niveau 3 met mbo-certificaat C0054. Deze cursus maakt jou deskundig op dit gebied.
Elektrische voertuigen vragen om nieuwe vaardigheden, zoals het verrichten van werkzaamheden aan e-voertuigen, denk hierbij aan onderhoud, reparatie, diagnose en werkzaamheden/metingen aan het HV hoog-voltagesysteem. Hoe je veilig deze werkzaamheden aan een hybride en/of elektrisch aangedreven auto verricht, leer je tijdens deze training.
Met de komst van elektrisch aangedreven voertuigen doen andere technologieën hun intrede in de automobielbranche. Wil je basiskennis over e-voertuigen opdoen? Volg dan deze training.
Werk je in de kinderopvang? Vanaf 1 januari 2025 moet je de Nederlandse taal beheersen op niveau 3F. Heb je hiervoor bijscholing nodig? Move to Match helpt!
Ben je anderstalig en wil je beter Nederlands leren spreken en schrijven voor je werk? De cursus Nederlands leren op de werkvloer helpt je verder.
De cursus Nederlands, rekenen en digitale vaardigheden helpt jouw medewerkers beter communiceren op de werkvloer.
Als verpleegkundige of verzorgende IG opdrachten van een zelfstandig bevoegde, zoals een arts, uitvoeren? Volg dan deze opfriscursus.
Wil je graag een mbo-praktijkverklaring halen door beroepstaken te leren in de prakijk en dus niet op school? Dat kan. Er is aanbod beschikbaar in diverse sectoren.
Hoe ga jij als horecaondernemer of horecamedewerker om met overlast? Leer alle methoden in de cursus Sociale hygiëne.
Combineer je passie voor exacte vakken en onderwijs. Volg het keuzedeel tot Technisch Onderwijsassistent (TOA) en help jongeren bij hun ontwikkeling.
Miscommunicatie met anderstaligen op de werkvloer voorkomen? Leid je medewerkers op tot taalcoach.
Tijdens de cursus Verbeteren rekenvaardigheden leer je de basis van het rekenen. Denk hierbij aan optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen en procenten berekenen.
Werk je in de retail of wil je gaan werken in de retail? En wil je jouw kennis vergroten? Volg dan de opleiding verkoper/retailmedewerker.
Werk aan de winkel! Ontwikkel je taalvaardigheid en rekenvaardigheid met de Vooropleiding retailmedewerker. Jouw startpunt voor een carrière in de retail.
Ben je horecaprofessional en wil je je basiskennis over wijn vergroten? De basiscursus Wijn geeft je handvatten om je gasten goed te kunnen adviseren over wijn.
Leer hoe je verpleegkundigen of verzorgenden IG kunt beoordelen en begeleiden in het vakkundig uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.