Nieuw: Maatwerk diploma-traject Sport en bewegingsleider (25908) Niveau 3

Wil je je als werknemer of zzp’er doorontwikkelen om een sportles of training te geven? Wil je anderen begeleiden in sport en bewegen? Wie weet past dan het maatwerk diploma-traject tot sport en bewegingsleider niveau 3 goed bij jou.

Heb je een drukke agenda? Weet dan dat dit maatwerktraject flexibel is en helemaal kan aansluiten bij de duur en wens van jouw leerbehoefte.

Meer weten? Maatwerk diploma-traject Sport en bewegingsleider (25908) Niveau 3 - Move to Match

Bekijk ons opleidingsaanbod

Meer nieuws

Simon Heusinkveld (23 jaar) heeft via Move to Match de cursus Leermeester in de horeca afgerond. Binnen negen weken leerde hij hoe je werknemers en stagiaires begeleidt in een horecabedrijf. Simon heeft het traject bij Move to Match als soepel en waardevol ervaren: "Ik heb ruim van tevoren alle informatie ontvangen. Wanneer ik een vraag had, kreeg ik altijd snel een antwoord. Tussen de drie lesdagen en het eindexamen zat steeds drie weken. Hierdoor had ik voldoende de tijd om aan mijn portfolio te werken, de theorie te leren én fulltime te werken. "

Met veel plezier en enthousiasme werkt Move to Match mee aan het initiatief “Wil jij echt het verschil maken voor een ander? Word dan Zorgrunner!” Als zorgrunner sta jij klaar voor de bewoners en tegelijkertijd ondersteun je daarmee de zorg- en welzijnsmedewerkers.

Rijn IJssel en ROC Nijmegen voeren, via Move to Match, deze training uit zowel in Arnhem als in Nijmegen.

Wil jij de horeca-vakmensen van de toekomst opleiden in jouw bedrijf? Jouw enthousiasme voor het vak overbrengen op nieuwe medewerkers, studenten en stagiairs? Met de cursus Leermeester SVH weet jij precies welke begeleiding en vaardigheden zij nodig hebben om te kunnen werken in de horeca.

Aanmelden of meer weten? Leermeester - Move to Match