Nieuw: Maatwerk diploma-traject Sport en bewegingsleider (25908) Niveau 3

Wil je je als werknemer of zzp’er doorontwikkelen om een sportles of training te geven? Wil je anderen begeleiden in sport en bewegen? Wie weet past dan het maatwerk diploma-traject tot sport en bewegingsleider niveau 3 goed bij jou.

Heb je een drukke agenda? Weet dan dat dit maatwerktraject flexibel is en helemaal kan aansluiten bij de duur en wens van jouw leerbehoefte.

Meer weten? Maatwerk diploma-traject Sport en bewegingsleider (25908) Niveau 3 - Move to Match

Bekijk ons opleidingsaanbod

Meer nieuws

Werk jij in de sector zorg en welzijn? En wil je leren hoe je cliënten begeleidt bij activiteiten? Dan is dit traject wat voor jou!

Dit leer je:
Je helpt jouw cliënten bij het voeren van eigen regie waar mogelijk. Je leert ondersteunen en begeleiden bij activiteiten. Daarnaast draag je bij aan het op- en bijstellen van een ondersteuningsplan.

🏁 Startdatum: 3 september 2024
⏳ Duur: 5 maanden met lesmomenten, een praktijkdeel en zelfstudie
📍 ROC Nijmegen, Campusbaan in Nijmegen

Meer weten? Mbo-certificaat C0101 Ondersteunen in maatschappelijke zorg Niveau 3 - Move to Match

Je ondersteunt een patholoog bij lichamelijk onderzoek van een overledene. Een grote verantwoordelijkheid? De bijscholing obductieassistenten geeft je alle professionele kennis en handvatten die je nodig hebt!

Dit leer je:
De cursus leert je alles over obductie, hygiëne en veiligheid. Je krijgt les van ervaringsdeskundigen uit het veld: een patholoog, een anatoom, een ziekenhuishygiënist en een analist.

🏁 Startdatum: 12 september 2024
⏳ Duur: 16 bijeenkomsten
📍 Tech Plaza, Tivolilaan in Arnhem

Meer weten? Bijscholing obductieassistenten - Move to Match

Ben jij zorgprofessional en op zoek naar meer uitdaging, bevoegdheden en verantwoordelijkheden? Dan is dit traject echt iets voor jou!

Dit leer je:
Je leert ondersteunende zorgtaken te combineren met verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Dat betekent dat je verschillende nieuwe handelingen leert op school. Je verdiept je verder in je vak. Zo heb je meer kans op werk bij afdelingen waar je ondersteunende en verzorgende taken combineert.

🏁 Startdatum: 3 september 2024
⏳ Duur: 17 dagdelen
📍 ROC Nijmegen, Campusbaan in Nijmegen

Meer weten? Mbo-certificaat K0118 Verzorgende en verpleegtechnische handelingen niveau 3 - Move to Match