Het is fijn dat de lijnen heel kort zijn

“Wat wij fijn vinden aan de samenwerking met Move to Match, is dat de lijnen heel kort zijn. Het team erachter is goed bereikbaar en denkt mee over passende oplossingen. Wij kunnen Move to Match dan ook zeker aanbevelen. Het is zó gaaf om te zien hoe trots medewerkers zijn als zij certificaten ontvangen!”

"We hebben binnen onze bakkerij een grote groep medewerkers voor wie een betaalde baan niet vanzelfsprekend is. Naar school gaan is – om uiteenlopende redenen – niet haalbaar voor een deel van deze mensen. Bij ons leren we wel in de praktijk. Dat deze mensen via Move to Match praktijkcertificaten halen, is een enorme opsteker en stimulans voor deze groep én een enorme waardering voor hetgeen zij bijdragen."

Wilma Hilvers

jobcoach

Bakkerij Hilvers

Bekijk ons opleidingsaanbod

Meer nieuws

Werk jij in de sector zorg en welzijn? En wil je leren hoe je cliënten begeleidt bij activiteiten? Dan is dit traject wat voor jou!

Dit leer je:
Je helpt jouw cliënten bij het voeren van eigen regie waar mogelijk. Je leert ondersteunen en begeleiden bij activiteiten. Daarnaast draag je bij aan het op- en bijstellen van een ondersteuningsplan.

🏁 Startdatum: 3 september 2024
⏳ Duur: 5 maanden met lesmomenten, een praktijkdeel en zelfstudie
📍 ROC Nijmegen, Campusbaan in Nijmegen

Meer weten? Mbo-certificaat C0101 Ondersteunen in maatschappelijke zorg Niveau 3 - Move to Match

Je ondersteunt een patholoog bij lichamelijk onderzoek van een overledene. Een grote verantwoordelijkheid? De bijscholing obductieassistenten geeft je alle professionele kennis en handvatten die je nodig hebt!

Dit leer je:
De cursus leert je alles over obductie, hygiëne en veiligheid. Je krijgt les van ervaringsdeskundigen uit het veld: een patholoog, een anatoom, een ziekenhuishygiënist en een analist.

🏁 Startdatum: 12 september 2024
⏳ Duur: 16 bijeenkomsten
📍 Tech Plaza, Tivolilaan in Arnhem

Meer weten? Bijscholing obductieassistenten - Move to Match

Ben jij zorgprofessional en op zoek naar meer uitdaging, bevoegdheden en verantwoordelijkheden? Dan is dit traject echt iets voor jou!

Dit leer je:
Je leert ondersteunende zorgtaken te combineren met verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Dat betekent dat je verschillende nieuwe handelingen leert op school. Je verdiept je verder in je vak. Zo heb je meer kans op werk bij afdelingen waar je ondersteunende en verzorgende taken combineert.

🏁 Startdatum: 3 september 2024
⏳ Duur: 17 dagdelen
📍 ROC Nijmegen, Campusbaan in Nijmegen

Meer weten? Mbo-certificaat K0118 Verzorgende en verpleegtechnische handelingen niveau 3 - Move to Match