Het is fijn dat de lijnen heel kort zijn

“Wat wij fijn vinden aan de samenwerking met Move to Match, is dat de lijnen heel kort zijn. Het team erachter is goed bereikbaar en denkt mee over passende oplossingen. Wij kunnen Move to Match dan ook zeker aanbevelen. Het is zó gaaf om te zien hoe trots medewerkers zijn als zij certificaten ontvangen!”

"We hebben binnen onze bakkerij een grote groep medewerkers voor wie een betaalde baan niet vanzelfsprekend is. Naar school gaan is – om uiteenlopende redenen – niet haalbaar voor een deel van deze mensen. Bij ons leren we wel in de praktijk. Dat deze mensen via Move to Match praktijkcertificaten halen, is een enorme opsteker en stimulans voor deze groep én een enorme waardering voor hetgeen zij bijdragen."

Wilma Hilvers

jobcoach

Bakkerij Hilvers

Bekijk ons opleidingsaanbod

Meer nieuws

Ben jij een werktuigkundige zij-instromer of werkzoekende met affiniteit voor elektrotechnische installatietechniek? Volg dan het traject Mbo-certificaat Basisvaardigheden elektrotechnische installaties.

Met het Mbo-certificaat Basisvaardigheden elektrotechnische installaties op zak, kun je aan het werk bij een installatiebedrijf.

Wij verwelkomen een nieuwe adviseur LLO in ons midden, Helmy de Louwere. Samen met Endy Kleij beantwoorden zij al jouw vragen over LLO trajecten in de sector Zorg en Welzijn. Helmy vervangt Claudia Koper. Je kunt Helmy bereiken via 06 14245583 / h.d.louwere@rijnijssel.nl

Claudia bedankt alle partners voor de samenwerking en voor hun vertrouwen in ons aanbod.

Helmy is zeer gemotiveerd om haar expertise in te zetten en daarmee bij te dragen aan doelstellingen op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen.

Ben jij zorg- of welzijnsmedewerker en wil je jezelf verder ontwikkelen zodat je jouw cliënten beter kunt begeleiden? Wie weet past het traject "Mbo-certificaat C0101 Ondersteunen en begeleiden in de maatschappelijke zorg Niveau 3" dan bij jou.

Je leert ondersteunen en begeleiden bij activiteiten. Je helpt jouw cliënten bij het voeren van eigen regie waar mogelijk. En ondersteunt waar nodig.

Meer weten?: Mbo-certificaat C0101 Ondersteunen in maatschappelijke zorg Niveau 3 - Move to Match