Move to Match is een betrouwbare partner

“Move to Match is een betrouwbare partner. Het aanbod sluit aan bij de leer- en ontwikkelvragen van onze medewerkers. Move to Match zet vakbekwame docenten in, die weten waar ze het over hebben”, zegt opleidingsadviseur Hedwig Kolsteeg-Slakhorst van Innoforte Zorg.

“Wij vinden het een groot voordeel dat Move to Match écht de samenwerking met ons zoekt. Zo kunnen we gezamenlijk kijken naar kansen voor het opleiden van nieuwe medewerkers”, vervolgt Hedwig. Het is volgens haar fijn om te zien dat Move to Match kan meedenken én -bewegen. “Bovendien is een mooi begeleidingsinstrument beschikbaar, waardoor we samen de leerroute van cursisten kunnen monitoren. Move to Match levert vakwerk af, géén kunstje.”

Hedwig Kolsteeg-Slakhorst

Opleidingsadviseur

Innoforte Zorg

Bekijk ons opleidingsaanbod

Meer nieuws

Je medewerkers bij- of omscholen tot nóg betere lasexperts? Dat kan via Move to Match! Op 5 maart starten maar liefst 21 NIL-lasopleidingen op niveau 1 tot en met 4. Het gaat om Booglassen BMBE , Booglassen MIG, Booglassen MAG en Booglassen TIG.
Alle opleidingen worden gegeven in Tech Plaza in Arnhem
Aanmelden of meer weten? Check https://lnkd.in/gT6zrs3c

Wil je je als werknemer of zzp’er doorontwikkelen om een sportles of training te geven? Wil je anderen begeleiden in sport en bewegen? Wie weet past dan het maatwerk diploma-traject tot sport en bewegingsleider niveau 3 goed bij jou.

Heb je een drukke agenda? Weet dan dat dit maatwerktraject flexibel is en helemaal kan aansluiten bij de duur en wens van jouw leerbehoefte.

Meer weten? Maatwerk diploma-traject Sport en bewegingsleider (25908) Niveau 3 - Move to Match

Docenten, adviseurs én werkgevers kwamen dinsdag 23 januari 2024 samen op locatie-Kronenburgsingel in Arnhem om kennis met elkaar te delen. En dat gebeurde volop. De vraag die daarbij centraal stond: hoe kunnen we met maatwerk van meerwaarde zijn voor de regionale arbeidsmarkt?