Move to Match is een betrouwbare partner

“Move to Match is een betrouwbare partner. Het aanbod sluit aan bij de leer- en ontwikkelvragen van onze medewerkers. Move to Match zet vakbekwame docenten in, die weten waar ze het over hebben”, zegt opleidingsadviseur Hedwig Kolsteeg-Slakhorst van Innoforte Zorg.

“Wij vinden het een groot voordeel dat Move to Match écht de samenwerking met ons zoekt. Zo kunnen we gezamenlijk kijken naar kansen voor het opleiden van nieuwe medewerkers”, vervolgt Hedwig. Het is volgens haar fijn om te zien dat Move to Match kan meedenken én -bewegen. “Bovendien is een mooi begeleidingsinstrument beschikbaar, waardoor we samen de leerroute van cursisten kunnen monitoren. Move to Match levert vakwerk af, géén kunstje.”

Hedwig Kolsteeg-Slakhorst

Opleidingsadviseur

Innoforte Zorg

Bekijk ons opleidingsaanbod

Meer nieuws

Wilma Hilvers

“Wat wij fijn vinden aan de samenwerking met Move to Match, is dat de lijnen heel kort zijn. Het team erachter is goed bereikbaar en denkt mee over passende oplossingen. Wij kunnen Move to Match dan ook zeker aanbevelen. Het is zó gaaf om te zien hoe trots medewerkers zijn als zij certificaten ontvangen!”