Wegens succes herhaald: De cursus Leermeester. Ben jij er deze keer bij?

Wil jij de horeca-vakmensen van de toekomst opleiden in jouw bedrijf? Jouw enthousiasme voor het vak overbrengen op nieuwe medewerkers, studenten en stagiairs? Met de cursus Leermeester SVH weet jij precies welke begeleiding en vaardigheden zij nodig hebben om te kunnen werken in de horeca.

Aanmelden of meer weten? Leermeester - Move to Match

Bekijk ons opleidingsaanbod

Meer nieuws

In de Theaterkerk in Bemmel kwamen de stakeholders van Move to Match bij elkaar om in gesprek te gaan over de vraag hoe we de arbeidsmarkt in de regio met elkaar kunnen versterken. Radboud Dam, programmamanager LLO van OC&W hield een inspirerende speech over het belang van een leven lang ontwikkelen.

Ben jij een werktuigkundige zij-instromer of werkzoekende met affiniteit voor elektrotechnische installatietechniek? Volg dan het traject Mbo-certificaat Basisvaardigheden elektrotechnische installaties.

Met het Mbo-certificaat Basisvaardigheden elektrotechnische installaties op zak, kun je aan het werk bij een installatiebedrijf.

Wij verwelkomen een nieuwe adviseur LLO in ons midden, Helmy de Louwere. Samen met Endy Kleij beantwoorden zij al jouw vragen over LLO trajecten in de sector Zorg en Welzijn. Helmy vervangt Claudia Koper. Je kunt Helmy bereiken via 06 14245583 / h.d.louwere@rijnijssel.nl

Claudia bedankt alle partners voor de samenwerking en voor hun vertrouwen in ons aanbod.

Helmy is zeer gemotiveerd om haar expertise in te zetten en daarmee bij te dragen aan doelstellingen op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen.