Contact & aanmelden
Bekijk ook eens
Klantgerichtheid met een oprechte glimlach? Til het serviceniveau van jouw (horeca-)zaak naar een hoger niveau. Dankzij de maatwerkcursus Hospitality weten jouw medewerkers straks precies hoe ze gasten in de watten moeten leggen.
Horeca, voeding en bakkerij
Geert Hendriks, Luc Poelen
De cursus HACCP geeft jou of je medewerkers de kennis die nodig is over hygiƫne en het voorkomen van voedselvergiftigingen en -infecties in de horeca.
Horeca, voeding en bakkerij
Geert Hendriks, Luc Poelen
Wil jij de horeca-vakmensen van de toekomst opleiden in jouw bedrijf? Jouw enthousiasme voor het vak overbrengen op nieuwe medewerkers, studenten en stagiairs? Met de cursus Leermeester SVH weet jij precies welke begeleiding en vaardigheden zij nodig hebben om te kunnen werken in de horeca.
Horeca, voeding en bakkerij
Geert Hendriks, Luc Poelen