Koken in de horeca 18+

Altijd al graag in de keuken willen werken en je willen ontwikkelen tot kok? Tijdens de cursus Koken in de horeca 18+ leer je de basisvaardigheden en -technieken van koken in de horeca.

Horeca, voeding en bakkerij

In de horeca is een grote behoefte aan geschoolde koks. Je kunt gelijk aan de slag met werken en leren. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak. Na het behalen van het examen ontvang je het mbo-certificaat: Koken in de horeca.

Wat leer je?

De opleiding Koken in de horeca 18+ bestaat uit vaktheorie en je krijgt regelmatig praktijklessen in onze professionele keukens.

Een greep uit de vaardigheden die je zult leren:

  • Inrichting van werkruimten
  • Snij-, kook- en bereidingstechnieken
  • Warenkennis
  • Ontvangen van bestellingen
  • Bereiden van soepen en salades
  • Hygiëne
  • Diverse groentebereidingen
  • Hoe je moet werken in een volop draaiende keuken

Voor wie is deze cursus?

Ben je zij-instromer, her- of doorstromer? Ben je werkende of werkzoekende? En wil jij het vak al werkend leren in een professionele keuken? Dan is de cursus Koken in de horeca 18+ geschikt voor jou.

Een toelatingseis is dat je minimaal 8 uur per week werkt in een erkend leerbedrijf in de horeca. Je bent minimaal 18 jaar.

Contactpersonen

Luc Poelen en Geert Hendriks

Duur

20 lesdagen.

Data en locatie

In overleg.

Groepsgrootte

In overleg.

Kosten

In overleg.

Adviseurs Leven Lang Ontwikkelen

Stel je vragen over

  • Beveiliging en veiligheid
  • Maatwerktrajecten

Stel je vragen over

  • Facilitaire dienstverlening
  • Horeca, voeding en bakkerij
  • Maatwerktrajecten
  • Toerisme, luchtvaart en recreatie
  • CIOS, sport en bewegen

Contact

Wil je meer informatie, heb je een vraag of wil je je aanmelden voor deze opleiding? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Dank je wel!